Bel voor een afspraak 038-4660065
INTELLIGENT IS MOOI

INTELLIGENT IS MOOI

Ideaal in combinatie met de Collagen Boost gelaatsbehandeling !

INTELLIGENT IS TIJDLOOS

INTELLIGENT IS TIJDLOOS

Om er opnieuws jong uit te zien hoef je niet meer onder het mes !


Praktijk Rianda

Schermerhornstraat 126
8015 AB Zwolle

Tel: 038-4660065
info@praktijkrianda.nl


Wij zijn er voor u op

Dinsdag 09:15 - 17:15
Donderdag 09:15 - 17:15
Vrijdag 09:15 - 14:15

ENVIRON | ADVANCED VOEDINGSSUPPLEMENTEN CASMARA MASKERS | JANE IREDALE MAKE-UP    

Environ


De Environ® producten zijn ontwikkeld door Dr. D. Fernandes, een Zuid-Afrikaanse cosmetoloog en plastisch chirurg met wereldfaam, om onze huid te beschermen tegen de alsmaar toenemende negatieve invloeden van buitenaf.

Het Environ®-gamma is een cosmeceuticum d.w.z. dat farmaceutische en medische kennis werden gebundeld bij de ontwikkeling van de crèmes. De toevoeging van elk ingrediënt is wetenschappelijk gefundeerd en met doeltreffendheid wereldwijd klinisch getest. Het producten gamma is zo breed dat voor ieder individueel huidtype een aangepast schema kan opgesteld worden. Naar verloop van tijd zult u niet alleen een spectaculaire verbetering vaststellen; de huid ziet er ook opvallend gezonder, stralender en natuurlijker uit.

Alle bestanddelen in de formules worden door onafhankelijke laboratoria getest. De meeste Environ® producten zijn vrij van bewaarmiddelen, kleurstoffen en geurstoffen. Ze veroorzaken geen comedonen en beperken het risico op allergische reacties. Geen enkel product van Environ®Environ is op dieren getest. De speciale verpakkingen waarborgen de werkzaamheid van de actieve stoffen. Iedereen heeft baat bij het gebruik van Environ® producten; zowel voor vrouwen, mannen tieners en jonge kinderen.

Daarom werk ik als schoonheidsspecialist in mijn schoonheidssalon te Zwolle met Environ® en laat u graag kennismaken met de producten van Environ®.

Bekijk hier de site van Environ® >>