Bel voor een afspraak 038-4660065


Praktijk Rianda

Schermerhornstraat 126
8015 AB Zwolle

Tel: 038-4660065
info@praktijkrianda.nl


Wij zijn er voor u op

Dinsdag 09:15 - 17:15
Donderdag 09:15 - 17:15
Vrijdag 09:15 - 14:15

ENVIRON | ADVANCED VOEDINGSSUPPLEMENTEN CASMARA MASKERS | JANE IREDALE MAKE-UP

advanced voedingssupplementen


De liefde voor de huid moet natuurlijk van twee kanten komen, wij doen de buitenkant en Advanced de binnenkant. Studies geven aan dat voeding een belangrijke rol spelen voor een gezonde huid bijvoorbeeld kleurrijke groenten en fruit, graag verwijs ik naar de kookboeken "Alles weten over (H)eerlijk eten", die in onze praktijk te koop zijn, samen met de voedingssupplementen van Advanced dragen ze bij tot een gezond lichaam en huid.

De Advanced Nutrition Programme supplementen zijn niet alleen geschikt voor vrouwen, ze zijn onmisbaar voor iedereen die geïnteresseerd is in de huid en een stralende gezondheid!

Dit gamma bevat alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit die uw lichaam gemakkelijk kan opnemen en de visoliën worden zorgvuldig getest op verontreinigende stoffen.

Wij geloven dat de kwantiteit en kwaliteit van de voedingsstoffen aanwezig in deze producten echt een verschil kunnen maken voor uw huid. Het voeden van de huid van binnenuit met deze supplementen van hoge kwaliteit, gecombineerd met het aanbrengen van de bewezen, resultaatgerichte Environ producten leidt tot stralende, jeugdige huid!